Centralna komisija za utvrđivanje štete nastale usled elementarne nepogode, prouzrokovane obilnim padavinama na teritoriji grada Kragujevca objavila je Javni poziv za upravnike stambenih zajednica da prijave štete na stambenim zgradama nastale tokom jula 2023. godine i to od olujnog vetra, grada i kiše. Upravnici stambenih zajednica štetu mogu da prijave od  danas do 11. septembra.

Uslov za prijavu štete na stambenoj zgradi jeste, da je objekat oštećen usled jakog olujnog vetra, grada i kiše u julu 2023. godine.

Prijava štete se podnosi isključivo na kružnom šalteru Gradske uprave, na adresi Trg slobode br. 3, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova, na propisanom obrascu koji se može preuzeti na kružnom šalteru i zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca: https://kragujevac.ls.gov.rs/ u kategoriji: Dokumenti – Obaveštenja – Javni pozivi, na linku.

Prijave podnete nakon propisanog roka neće biti razmatrane od strane Komisije.

Za sve dodatne informacije, građani mogu da se obrate Službi kol centra na broj telefona 034 / 505 – 800 svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova.