Ulica Janka Veselinovića će i ove godine, drugog dana Božića, 8. januara biti „Rock & roll ulica od srca“ u kojoj će nastupati kragujevački bendovi Fraktal, Navigatori i My own word.

Ove godine, najavio je Saša Vujić-Vuja iz KBO, očekuje nas svirka autorskih bendova koji neguju različite muzičke pravce, jer oni su kako je istakao “ono što rokenrol gradu Kragujevcu treba“. U prazničnom duhu porodičnog okupljanja on je pozvao sve Kragujevčane u„Rock & roll ulica od srca“ na dobar provod i da pomognu onima kojima to treba.

Humanitarno – muzička manifestacija „Rock & roll ulica od srca“ koja se ove godine održava drugi put uz podršku grada Kragujevca organizuje Gradska turistička organizacija i Dom omladine. Imajući u vidu da će prikupljeni novac biti namenjen za pomoć deci oboleloj od najtežih bolesti i njihovim porodicama, ovogodišnjoj manifestaciji pridružio se NURDOR – Nacionalno udruženje roditelja obolele od raka.

Inače, zbog manifestacije, 8. januara od 09.00 do 16.00 sati deo ulice Janka Veselinovića biće zatvoren za saobraćaj i to od raskrsnice sa ulicama Svetozara Markovića i Milovana Gušića.