Централна комисија за утврђивање штете насталe услед елементарне непогоде, проузроковане обилним падавинама на територији града Крагујевца објавила је Јавни позив за управнике стамбених заједница да пријаве штете на стамбеним зградама настале током јула 2023. године и то од олујног ветра, града и кише. Управници стамбених заједница штету могу да пријаве од  данас до 11. септембра.

Услов за пријаву штете на стамбеној згради јесте, да је објекат оштећен услед јаког олујног ветра, града и кише у јулу 2023. године.

Пријава штете се подноси искључиво на кружном шалтеру Градске управе, на адреси Трг слободе бр. 3, сваког радног дана од 7.30 до 15.30 часова, на прописаном обрасцу који се може преузети на кружном шалтеру и званичној интернет страници града Крагујевца: https://kragujevac.ls.gov.rs/ у категорији: Документи – Обавештења – Јавни позиви, на линку.

Пријаве поднете након прописаног рока неће бити разматране од стране Комисије.

За све додатне информације, грађани могу да се обрате Служби кол центра на број телефона 034 / 505 – 800 сваког радног дана од 7.30 до 15.30 часова.