У оквиру радова на редовном одржавању улица и тротоара градских саобраћајница, Сектор нискоградње ЈКП Шумадије, завршио је данас радове на реконструкцији и рехабилитацији Сувоборске улице у МЗ 21. октобар. Завршне радове на асфалтирању ове улице обишао је градоначелник Крагујевца Никола Дашић са сарадницима и Биљана Илић Стошић, начелница Шумадијског управног округа.

Ово је једна од краћих улица, али није једина у Месној заједници 21. октобар предвиђена за асфалтирање. Урађено је око 115 метара саобраћајнице а екипе ЈКП Шумадија су урадиле и рехабилитацију асфалта на тротоарима па је укупна вредност радова око три милиона динара, казао је градоначелник Никола Дашић. Наставићемо реконструкцију и рехабилитацију улица у овој месној заједници и то Сутјеске и Улице Јована Петровића Ковача. Најважније је да грађани позитивно реагују на наше велико задовољство али то и јесте обавеза локалне самоуправе, поручио је градоначелник Дашић.

Суграђани једног од најлепших делова града, МЗ 21. октобар, коначно су дочекали да се асфалтира прва у низу улица, Сувоборска и наравно нећемо стати са радовима, казала је Биљана Илић Стошић, начелница Шумадијског управног округа. У плану је да се у оквиру одржавања градских саобраћајница закрпе све рупе и ревитализују тротоари како би суграђани ове МЗ имали услове какве овај део града и заслужује, казала је Илић Стошић.

У претходном периоду извршена је и рехабилитација око 130 метара пешачких стаза, а радове настављамо у Сутјеској улици и Јована Петровића Ковача где се такође ради тротоар који је у изузетно лошем стању са обе стране коловоза, каже Марко Радисављевић, руководилац Сектора нискоградње.