У оквиру обиласка привредника који послују на територији града Крагујевца, председник Привременог органа Града Крагујевца Никола Дашић са сарадницима обишао је компанију Коле Петрол доо која успешно послује од 1999. године.

У току свог пословања, као поуздан партнер у промету нафте на тржишту целе Србије, компанија је јачала  свој бренд. У годинама добре стратегије управљања, предузеће је  развијало услуге па је од 2009. године проширило на технички преглед и осигурање возила.  Рентирање магацинског простора је још једна област у којој је значајан партнер, а Спортски центар ''Коле Петрол'' је дестинација и за спортске и рекреативне активности Крагујевчана.

КОЛЕ ПЕТРОЛ доо и КОЛЕ ПЕТРОЛ company на тржишту наше земље важи за поузданог, искусног и озбиљног партнера на кога се може рачунати у сваком тренутку. Многобројни партнери са којима послују су највећа препорука. Величина, мобилност, савременост и организованост компаније, услуге и возни парк, пружа потпуно поверење сталним и будућим комитентима.