Спортска хала „Гордана Гоца Богојевић“  која представља један од најважнијих спортских инфраструктурних објеката у Крагујевцу, после њене комплетне реконструкције обишли су градоначелник Крагујевца, Никола Дашић и члан Градског већа за спорт, Предраг Стевовић.

Прошлогодишње поплаве изазване суперћелијким олујама, на жалост оставиле су последице и на паркет у овој хали, који смо највећим делом обновили средствима добијеним од осигурања.  Како би хала била приведена намени и деца тренирала боље него што су то раније могла, град је додатно уложио средства у износу од 1,2 милиона динара за реновирање свлачионица, занављање осветљења и друге неопходне радове, рекао је градоначелник Никола Дашић, нагласивши да су за њено функционисање пуним капацитетом допринели и донатори. 

Хала је у потпуности реконструисана и она је понос не само свих наших спортиста већ и Града, рекао је Предраг Стевовић, члан Градског већа за спорт. Поред средстава осигурања и улагања града Крагујевца, за комплетну реконструкцију чија је вредност близу четири милиона динара помогли су и донатори којима се овим путем захваљујем. Хала је урађена по највећим стандардима, тренери и деца су задовољни због чега ћемо наставити и даље да улажемо у основну спортску инфраструктуру и обнављати овакве капиталне инфраструктурне објекте, онако како Крагујевац и заслужује, поручио је Предраг Стевовић.

Директор СПД „Раднички“, Ставро Рашковић рекао је да у хали тренирају деца свих категорија и узраста. Хала је базна хала за децу како из кошаркашке тако и из одбојкашке секције кадета, пионира и јуниора, а с обзиром на то да у њој свакодневно тренира  од 300 до 400 деце, њена искоришћеност је макисмална.