Прослава 6.маја, Дана града синоћ је заокружена концертима на Тргу испред зграде Градске управе и традиционалним ватрометом. Хиљаде тона љубави из Крагујевца заједно са многобројном публиком свих генерација послали су „Неверне бебе“ и „Бајага и инструктори“.

„Неверне бебе“ приредиле су прави рок спектакл крагујевачкој публици која је уживала су хитове „Велики је Бог“, „Да има нас“, „Где смо“, „Кажи где је љубав“ и др. Милан Ђурђевић, фронтмен групе „Неверне бебе“ подсетио се периода када је живео у Крагујевцу и свирао у „Смаку“ и у знак сећања на то време са публиком поделио неколико хитова ове легендарне групе.

После традиционалног ватромета, хитом „Са друге стране јастука“, крагујевачку публику поздравили су Бајага и инструктори. Низали су се хитови из 80-тих који су публику водили кроз музички времеплов.

Чист, добар звук, интеракција са публиком, највећи хитови ових рок извођача многе су подсетили на детињство и младост док су се најмлађи радовали, ђускали и уживали са својим родитељима. Прво овогодишње ђурђевданско концертно вече и ове године окупило је Крагујевчане и госте нашег града у доброј слављеничкој атмосфери и енергији која се наставља и вечерас.

Вечерас,  на Тргу испред зграде Града од 19.30 часова концерт ће одржати Крагујевачки симфонијски оркестар pпод диригентском палицом Марка Нешића, са којим ће наступити Тијана Дапчевић, Ивана Негатив, Дадо Топић, Кики Лесандрић и пилоти и крагујевачки солисти, а специјални гост вечери је Казаја Џонс који ће наступити од 22,30 сати.