Финале АдмиралБет 3x3 фудбал каравана одржано је синоћ на Тргу Радомора Путника. Трећепласирана екипа је Солар М, друга је екипа Pin Bet, док је првопласирана екипа Bahu Djokovic Kc која ће отпутовати на Мастерс турнир у Вентспилс у Летонију где ће предстваљати нашу земљу. Финалу АдмиралБет 3x3 фудбал каравана присуствовао је Предраг Стевовић, члан Градског већа за спорт који је уручио ваучер првопласираној екипи.

Имамо прилику да присуствујемо још једном спортском летњем спектаклу у нашем граду који је привукао велику пажњу Крагујевчана, а посебно деце и младих. Град је покровитељ овог турнира, и ми ћемо наставити да подржавамо овакве догађаје јер на тај начин враћамо децу спорту и позиционирамо Крагујевац на спортској мапи где свакако заслужује високо место – казао је Стевовић.

Ненад Танасијевић, организатор АдмиралБет 3x3 фудбал каравана у Крагујевцу каже да је ове године владало велико интересовање за учешће на турниру. Екипе су се надметале у четири категорије, а била је и једна ревијална.

У категорији просениора имали смо 12 тимова који су били веома квалитетни, интересовање је било велико али како се журило да се догађај заврши пре почетка финала, нисмо били у могућности да примимо више екипа – казао је Танасијевић и додао да није било једноставно организовати догађај на отвореном у једном овако врелом дану, али су као искусни организатори, одговорили на све изазове. Оно што је важно напоменути јесте да шампион овог такмичења, поред новчане награде као главну награду добија пласман на Мастерс турнир у Летонији где ће предстваљати нашу земљу и имати прилике да се бори за наградни фонд од 5000 евра. Сви трошкови шампионској екипи из Крагујевца биће плаћени од стране организатора.

Иначе, фудбал 3x3  је нова дисциплина фудбалског спорта који се од прошле године одржава широм Србије на главним градским трговима и доживљава велику експанзију како код нас тако и у целом свету.

Након финала АдмиралБет 3x3 фудбал каравана, организовано је праћење великог финала Европског фудбалског првенства, на Тргу Радомира Путника.