Предраг Стевовић, члан Градског већа за спорт посетио је синоћ Теквондо клуб Број 1 где је присуствовао тренингу и најавио да ће град пружити подршку клубу како би деца која тренирају имала боље услове и наставила да остварују добре резултате.

Данас смо у Теквондо клубу број 1, са жељом да подржимо њихове резултате, да подржимо ову децу и све будуће шампионе који ће сутра представљати свој клуб, свој град, своју државу.

У овом клубу, на срећу не постоје инфраструктурни проблеми, постоји проблем са опремом, и договорили смо се са господином Вербатовићем да тај проблем решимо.Ми ћемо клубу помоћи, обезбедићемо им одговарајућу опрему и све оно што им је потребно за спортске тренажне процесе како би сутра имали праве шампионе.

Постоје континуирани проблеми који се односе на трошкове који прате одлазак деце на такмичење. Ми ћемо се као град потрудити да пружимо подршку и у том смислу, како бисмо подржали ову децу да и даље остварују оне резултате које су до сада остваривали па и више од тога – казао је Стевовић.

Теквондо клуб Број 1 основан је 2015. године. У клубу тренирају деца од 5 до 18 година. Према речима тренера, Радомира Вербатовића, око 70% чланова су девојчице јер је теквондо спорт који помаже лепом обликовању тела. 

Вербатовић се захвалио граду Крагујевцу и члану Градског већа за спорт, Предрагу Стевовићу на подршци коју пружају клубу.

До сада смо показали да смо клуб који полако сазрева и расте, растемо како по броју чланова тако и по успесима. Деца се, наравно кроз тренинге и такмичења одуже тренерима за њихов рад и труд. Медаље и такмичења су један део овог спорта, а дружења која из тога проистичу су његов најлепши део – казао је Вербатовић.