У оквиру програма сређивања дечијих игралишта и терена за мале спортове, екипе предузећа Шумадија доо изводили су радове на игралишту у насељу Љубине ливаде које је данас обишао Предраг Стевовић, члан Градског већа за спорт.

Дечије игралиште у насељу Љубине ливаде је једно од игралишта које смо изградили прошле године, а сада је у оквиру програма уређења, дошло на ред за припрему за нову сезону, каже Предраг Стевовић, члан Градског већа. За разлику од неких других игралишта, ово у насељу Љубине ливаде је у солидном стању али свакако желимо да свако ново или реконструисано игралиште буде у најбољем могућем издању за наше најмлађе суграђане. Он се захвалио запосленима у Шумадији доо на посвећеном и педантном раду и подсетио да је за ове радове из буџета града издвојено девет милиона а за нове инвестиције 25 милиона динара.

У оквиру кампање ''Вандализам и хулиганство'' одржана је прва едукација за ученике од петог до осмог разреда у циљу превенције уочених проблема уништавања дечијих игралишта. Едукације на исте теме одржаћемо и у средњим школама јер желимо да скренемо пажњу и приближимо ученицима да су за уређење и изградњу паркова уложена средства, а да се уништавањем новац улаже у реконструкцију и обнављање уместо у нове инвестиције, поручио је Стевовић, члан Градског већа.