Екипе ЈКП „Шумадија“ данас су отпочеле радове на асфалтирању Чегарске улице у МЗ Бресница. Према речима Зорице Ђорић, начелнице Градске управе за комуналне послове оштећења у овој улици су била таква да није било могуће извршити крпљење ударних рупа и санацију, већ је она захтевала комплетну рехабилитацију. Дужина дела улице који се асфалтира је 205 метара,, а вредност радова је 6,8 милиона динара.

Сектор нискоградње ЈКП „Шумадија“ наставља своје редовне активности након што је даноноћно радио на уклањању штете од временских непогода које су нас задесиле у претходном периоду. У Чегарској улици смо извршили припремне радове пре асфалтирања, уклањање постојеће подлоге, машински ископ, уградњу каменог агрегата, ивичњака, а након асфалтирања биће уграђене и банкине. По завршетку радова у Чегарској, машине ЈКП „Шумадије“ се селе у Млавску улицу која се припрема за асфалтирање,  потом у Колубарску – каже Марко Вујновић, директор ЈКП „Шумадија“.

Начелница Градске управе за комуналне послове, Зорица Ђорић најавила је у наредном периоду реконструкцију улица у ужем градском језгру. Након Колубарске улице која је следећа на реду, у плану је рехабилитација улица Црвеног барјака и Дечанске.