Gradska uprava za društvene delatnosti grada Kragujevca uputila je Javni poziv za podnošenje zahteva za priznavanje prava na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskim ustanovama čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice za radnu 2024/25. godinu. Pozivaju se roditelji, staratelji, usvojitelji ili hranitelji dece koja se nalaze na Izvodu iz liste čekanja, a rangirani su od 100 zaključno sa 63.0000 boda, da Gradskoj upravi za društvene delatnosti podnesu zahtev za priznavanje prava na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskim ustanovama čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice za radnu 2024/25. godinu.

Zahtev se podnosi na obrascu koji se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca i na prijemnom šalteru Pisarnice. Popunjen zahtev sa očitanom ličnom kartom podnosioca zahteva ili sa fotokopijom lične karte (u slučaju kada je lična karta bez čipa), predaje se na prijemnom šalteru Pisarnice, u holu zgrade Organa grada Kragujevca, Trg slobode br. 3, u periodu od utorka 03.09.2024. godine zaključno sa 20.09.2024. godine.

Zahtevi se mogu dostaviti i putem pošte a oni dostavljeni elektronskom poštom neće biti uzeti u razmatranje. Roditelji mogu predavati zahteve i nakon isteka roka, s tim što će prioritet imati roditelji iz narednog objavljenog javnog poziva.

Javni poziv, obrazac zahteva, Zaključak o dodatnom bodovanju i rangiranju dece za koju je podneta dopuna dokumentacije, raspoloživi kapaciteti privatnih predškolskih ustanova nalaze se na LINKU https://www.kragujevac.ls.gov.rs/tekst/84/javni-pozivi.php  

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 034/302 288.