Градска управа за друштвене делатности града Крагујевца упутила је Јавни позив за подношење захтева за признавање права на накнаду дела трошкова боравка деце у предшколским установама чији је оснивач друго правно или физичко лице за радну 2024/25. годину. Позивају се родитељи, старатељи, усвојитељи или хранитељи деце која се налазе на Изводу из листе чекања, а рангирани су од 100 закључно са 63.0000 бода, да Градској управи за друштвене делатности поднесу захтев за признавање права на накнаду дела трошкова боравка деце у предшколским установама чији је оснивач друго правно или физичко лице за радну 2024/25. годину.

Захтев се подноси на обрасцу који се може преузети на званичној интернет страници града Крагујевца и на пријемном шалтеру Писарнице. Попуњен захтев са очитаном личном картом подносиоца захтева или са фотокопијом личне карте (у случају када је лична карта без чипа), предаје се на пријемном шалтеру Писарнице, у холу зграде Органа града Крагујевца, Трг слободе бр. 3, у периоду од уторка 03.09.2024. године закључно са 20.09.2024. године.

Захтеви се могу доставити и путем поште а они достављени електронском поштом неће бити узети у разматрање. Родитељи могу предавати захтеве и након истека рока, с тим што ће приоритет имати родитељи из наредног објављеног јавног позива.

Јавни позив, образац захтева, Закључак о додатном бодовању и рангирању деце за коју је поднета допуна документације, расположиви капацитети приватних предшколских установа налазе се на ЛИНКУ https://www.kragujevac.ls.gov.rs/tekst/84/javni-pozivi.php  

Додатне информације могу се добити на телефон 034/302 288.